Binnen Rollator

De binnenhuis rollator is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het huis. Ze zijn vaak een stuk lichter en hebben vaak een fraai design. Deze speciale soort binnen rollator wordt gebruikt voor de stabiliteit tijdens het lopen en ze worden ook wel gebruikt als bijzet tafeltje of als serveerwagen.


Weergave:
 

Binnen rollators speciaal voor in huis

Veel mensen willen graag voor binnen in het huis een andere rollator dan voor gebruik buiten. Dit om ook vuil buiten te houden of omdat rollator die voor buiten en binnen te gebruiken zijn, toch net iets meer voor buiten gebruik zijn ontworpen. Zo is een speciale binnen rollator vaak een stuk lichter en slanker. Op een binnen rollator kunt u bijvoorbeeld vaak ook niet zitten en is hij uitgerust met een dienblad.
 

Toepassingen van binnen rollators

Een binnen rollator zorgt ervoor dat u veilig en met zelfvertrouwen door het huis kan bewegen. Ook is het een handig hulpmiddel bij het opstaan en gaan zitten op een stoel of bank. Door het dienblad op deze binnenrollators kan hij ook dienen als serveerwagen of als bijzet tafeltje als u tv zit te kijken. 
De binnen rollators hebben een kleine draaicirkel en sturen heel licht en soepel, en ze zijn ook nog inklapbaar waardoor u ze weg kunt zetten of makkelijk mee kunt nemen als u ergens op visite gaat.