Rehasense Rollators

De Rehasense Server Rollator is een redelijke nieuwkomer op de markt maar heeft menig hart al verovert, deze rollator is een modern vormgegeven rollator welke zeer stabiel is. De Server rollator is gemakkelijk in gebruik rolt zeer soepeltjes en de rembediening is zeer licht zodat ook wanneer u weinig kracht in de handen heeft remmen met de Server rollator geen problemen geeft.

De stijlvolle Server rollator van Rehasense heeft een uniek driehoekig profiel en een vast gelast frame. Het is met een eigen gewicht van ruim onder de 7,5 kg een van de lichtste rollators op de markt in de categorie gebruikers tot een maximaal gewicht van 150 kg.

 

Uniek design
De stijlvolle Server rollator heeft een uniek driehoekig profiel en een vast gelast frame. Het is met een eigen gewicht van ruim onder de 7,5 kg een van de lichtste rollators op de markt in de categorie gebruikers tot een maximaal gewicht van 150 kg.

Opvouwbaar
De Server is eenvoudig in te klappen en blijft gesloten door het eenvoudige vergrendelingssysteem welke tevens dient als ergonomisch gevormd handvat waarmee de rollator opgepakt kan worden.

  Top-rollator.nl         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties